Filinta 7. Bölüm Tek Parça - Filinta Son Bölüm

Filinta 7 Yedinci Bölüm Son Bölüm Tek Parça Youtube Full İzle.

3 Şubat akşamı yayınlanan Filinta Son Bölüm yayınlandı ve sitemize eklendi. Severek izlenen TRT'nin muhteşem dizisi Filinta tüm hızıyla devam ediyor. Bu haftaki Filinta 7. bölüm yine oldukça heyecanlı ve dolu dolu konusuyla TRT ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Filinta'nın 6 bölümünü hemen alt bölümden tek parça reklamsız ve Full HD 1080p olarak izleyebilirsiniz.


FİLİNTA 7. BÖLÜM İZLE


Filinta 7. Bölüm Özeti:
Filinta Mustafa bu hafta (3 Şubat'ta) yayınlanan Filinta 7. Bölümde Osmanlı Bankası kuruluşu aşamasında işlenen cinayetlerdeki sır perdesini aralamaya çalışıyor. Osmanlı Bankası'ndan büyük pay kapma arzusunun peşinde yeni planlarına devam etmektedir ve vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Bu emeli peşinde koşturan Boris, bir suikastin  hedefi olur. Bu suikastte şüpheler, Osmanlı Bankası'nın kurulmasıyla görevli Banker Murad'ın üstünde toplanmaktadır. Kadı Gıyaseddin ile Filinta Mustafa iz peşine düşerler. "Uzun Tüfek" lakaplı asıl katil ise Şehr-i İstanbul'un sokaklarında yeni cinayetlerine devam eder.
Bütün bu olaylar sürerken, Boris'in iyi kalpli kızı Lara kendisini bir şekilde bu suikastlerin ortasında bulur ve ölümle burun buruna gelir. Lara'nın ortadan kaybolduğunu fark eden kahramanlarımız, Lara'yı bu tehlikenin ortasında bulduklarında onu korumak için namluların önüne atılırlar. Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin bu olaylardaki gizemi çözebilecekler mi? Osmanlı'nın birliğine karşı oynanan oyunlaramacına ulaşacak mı? Boris'in bu seri cinayetlerle bağlantısı nedir? Uzun Tüfek lakaplı katil yakalanacak mı, onu azmettiren kişi gerçekten Banker Murad mı?
(Etiketler: Filinta dizisi izle, Trt Filinta Dizisi, Filinta Canlı izle, Filintanın Son Bölümü, Filinta Son Bölüm izle, Filinta Youtube Tek Parça Full HD izle, Filintanın bu haftaki bölümü, Filinta 7 yedinci bölüm izle 3 Şubattaki bölümünü izle.)





Etiketler , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com