Filinta 4. Bölüm Tek Parça izle - Son Bölüm

Filinta Dizisi 4 Dördüncü Bölüm Son Bölüm Tek Parça HD Youtube İzle - 13 Şubat

TRT'nin sevilen dizisi Filinta, 4. Bölüm ile izleyenlere yine heyecanlı dakikalar yaşattı. Filinta Mustafa'nın kendisini temize çıkarmak için girdiği heyecanlı ve sürükleyici serüvenin anlatıldığı dizi, türünün Türkiye'deki tek örneği olarak göz dolduruyor. Filinta Son Bölüm Youtube videosunu ve 4. Bölüm özetini alt bölümde bulabilirsiniz.


FİLİNTA 4. BÖLÜM İZLE

Filinta Dizisi 4. Bölüm Özeti:
Filinta Mustafa, 4. bölümde Şehr-i İstanbul'a gelen Otto adındaki azılı bir suikastçinin peşine düşer ve gizemi çözmeye çalışır. Sırlarla dolu Şehr-i İstanbul'da sırları koruyacak pek çok kişi de vardır... Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin çalınan Kutsal Emanet Kur'an'ı bulurlar ve böylece Osmanlı'ya kurulan komployu daha engellerler. Bu durumu fırsat bilen Boris ise, adamı Esat Paşa'yı Dahiliye Nazırı yapma gayretindedir. 
Azılı suikastçi Otto'nun elinde İstanbul'daki gizli yeraltı tünellerinin bir haritası vardır ve eksik olan parçalarını aramaktadır. Dünyadaki en azılı suikastçilerden biri olan Otto'nun amacı bu yeraltı tünellerinden faydalanarak Padişah'ı öldürmektir.
Kadı Gıyaseddin ve Filinta Mustafa bu azılı katilin peşine düşerler. Ancak Otto'nun peşinde yalnız onlar yoktur. Padişah'a suikast yapılacağı istihbaratını alan Boris de, kendisine çalışan Sansar Cemil ve Azize'yi Otto'nun peşine takar. Ne var ki bu takip uzun sürmez! Boris neden Otto'yu takipten vazgeçecek? Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin bu hain planı engelleyebilecekler mi? Cevaplar Filinta 4. Bölümde!
Bu bölümdeki Gaddar Suikastçi Otto rolünde Kaan Urgancıoğlu yer almaktadır.
Etiketler: Filinta Mustafa, Filintanın son bölümü, Filinta son Bölüm, Filinta youtube, Filinta Son bölüm youtube tek parça izle, Filinta canlı izle trt, Filinta 4 dördüncü bölüm.





Etiketler , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com