Filinta 15. Bölüm - Filinta Son Bölüm

Filinta 15 On Beşinci Bolum - Filinta Son Bölüm.

Filinta Son Bölüm (Filinta 14. Bölüm) 31 Mart Salı akşamı Tüm heyecanıyla TRT 1 ekranlarda devam etti. Bir Osmanlı polisiyesi olan türünün tek örneği Filinta Dizisinin bu haftaki Onbeşinci bölümünde serüven devam ediyor. Filinta'nın son bölümünün tekrarını) tek parça olarak alt bölümden izleyebilirsiniz.
FİLİNTA 15. BÖLÜM


Filinta 15. Bölüm Özeti:
Kızı Lara'nın Filinta Mustafa yüzünden vurulduğuna inanan Boris Zaharyas, bütün olaylardan dolayı Mustafa'yı suçlamaktadır. Kızı Lara vurulurken onu koruyamadığını düşünen Boris, aynı zamanda Lara'yı Filinta Mustafa'dan da uzaklaştırmak için doktor izin vermemesine rağmen Lara'yı eve götürür.
Bu arada Anita ve Vivian, Boris'i araştırmakla görevli defterdarın peşindedirler. Boris hakkında bilgi veren Anita, defterdarı çok şaşırtır. Anita bunu neden yapmıştır?
Bekri'nin can güvenliğini düşünen Kadı Gıyaseddin, Esat Paşa'dan Bekri'yi başka bir hapishaneye naklettirmesini ister. Esat Paşa bu fikre hiç sıcak bakmaz ve reddeder. Bundan kısa süre sonra ise Bekri'nin bulunduğu hapishanede isyan çıkar. İsyanın çıkmasında ise şüphe okları Bekri'nin üzerinde toplanır.
Boris Anita'yı kullanarak hakkında yapılan araştırma hakkında bilgi sahibi olmayı başarır. Anita ise tüm olan biteni Alman Sefirine anlatmaya gider ancak orada karşılaştığı tablo onu şoka uğratacaktır. Boris Zaharyas yine yapacağını yapmış ve Anita'yı şok etmeyi başarmıştır.

Filinta Son Bölüm izle - TRT 1 kanalnda yayınlanan Filinta'nın tüm bölümlerinin tekrarını sitemizden izleyebilirsiniz.
(Etiketler: Trt Filinta Dizisi, Filintanın Son Bölümü, Filinta Son Bölüm izlemek, Filinta Youtube Tek Parça, Filintanın bu haftaki bölümü, Filintanın 15 inci bölümü, Filintanın 31 Marttaki bölümünü izle.)





Etiketler , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com