Filinta 6. Bölüm Tek Parça izle - Son Bölüm

Filinta 6 Altıncı Bölüm Son Bölüm Tek Parça Youtube Full İzle.

27 Ocak'ta yayınlanan Filinta Son Bölüm sitemize eklendi. TRT kanalının severek izlenen dizisi Filinta 6. Bölümüyle devam ediyor. Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin'in sürükleyici maceralarının anlatıldığı dizide, kahramanlarımız gizemli olayların izini sürmeye devam ediyor. Filinta dizisinin 6. Bölümü alt bölümden izleyebilir ve özetini okuyabilirsiniz.



FİLİNTA 6 BÖLÜM İZLE


Filinta 6. Bölüm Özeti:
Filinta dizisinin bu haftaki yeni bölümünde Filinta Mustafa kendi geçmişinin kapısını aralıyor. Saatçi Mirko sayesinde geçmişine dair bulduğu küçük bir ipucu vardır ve bu ipucu onu Boris Zaharyas'a da götürür. 
Şehr-i İstanbul'a Padişahla gizli bir görüşme yapmak için gelen Arap Yarımadası'nın en güçlü üç şeyhinden biri limanda bir suikaste kurban gider. Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin her zamanki gibi bu olayın da peşine düşerler. Acaba olayı aydınlatabilecekler midir? 
Osmanlı Bankası'nı kurmak için Banker Murat'a talimat veren Padişah, işlerin hızlandırılmasını istemektedir. Banker Murad icra kurulu ve ortaklık çalışmalarını sürdürürken daha önce ortak olma teklifini reddettiği Boris Zaharyas ise bu işin peşini bırakmamaktadır. Boris Zaharyas, Osmanlı Bankası'na ortak olarak pastadaki büyük paya sahip olmak istemektedir.
Filinta'nın bu haftaki bölümü yine sürükleyici ve heyecan dolu. Bütün Filinta Son Bölüm videolarını sitemizden tek parça ve full olarak izleyebilirsiniz.
(Etiketler: Filinta dizisi izle, Trt Filinta Dizisi, Filinta Canlı izle, Filintanın Son Bölümü, Filinta Son Bölüm izle, Filinta Youtube Tek Parça Full HD izle, Filintanın bu haftaki bölümü, Filinta 6 altıncı bölüm izle 27 Ocak.





Etiketler , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com