Filinta 13. Bölüm Son Bölüm Tek Parça

Filinta 13 On Üçüncü Bolum Son Bölüm Tek Parça Youtube Full izle.

Filinta 13. Bölüm 17 Mart Salı akşamı TRT 1 ekranlarında. Büyük bir heyecanla izlenen Filinta Dizisinin bu haftaki On Üçüncü bölümünde yine heyecan ve macera devam ediyor. Filinta'nın son bölümünü dizi saatinde canlı olarak ve sonrasında Filinta 13. bölüm tekrarını tek parça ve Full HD olarak alt bölümden izleyebilirsiniz.


FİLİNTA 13. BÖLÜM


Filinta 13. Bölüm Özeti:
Filinta'nın 13. Bölümü yine birçok sır perdesinin aralandığı bir bölüm olarak karşımızda. Filinta Mustafa'nın kendi geçmişinin izlerini takip ederken karşılaştığı Vedad'ın sırları, çavuş Hasan'ın sırları ve İstanbul'a gelen Rus Gizli Servisi'nin başındaki isim İgor'un sırları... 

Filinta Mustafa'nın geçmişinden izler ararken Bosna'da âmâ olan Vedad'a rastlayan Kadı Gıyaseddin, onu Osmanlı Devleti'ne getirir. Vedad saatçi Mirko'yu da yakından tanımaktadır ve Filinta Mustafa'nın hayatına dair geniş bilgiye sahiptir. Vedad Boris'in sesini duyduğunda ilginç bir tepki verince Boris çok şaşırır. Tedirgin olan Boris, stratejisini iyi kurmazsa banka kurma planlarının ve hayatının altüst olabileceğini düşünür ve temkinli davranmaya çalışır. Osmanlı Bankası'nın kurulması için verdiği talimatın süresi dolmak üzere olan Padişah, ansızın kendisini ziyarete gele Meyer'den bu konuda destek sözü alır. Bunun karşılıksız olmayacağını bilen Padişah, temkini elden bırakmayacaktır.
Hasan Pera'da tesadüfen Rus Gizli Servisi'nin başındaki isim İgor'la karşılaşır ve İgor Hasan'a geçmişi hatırlatacaktır. Geçmişi hatırlayan Hasan kin ve nefret duygusuyla dolar. Öyle ki, İgor'u öldürmeye çalışır. Hasan'ın bu nefretinin sebebi nedir?
Filinta Son Bölüm izle - TRT kanalının sevilen dizisi Filinta'nın tüm bölümlerini sitemizden izleyebilirsiniz.
(Etiketler: Filinta dizisi izle, Trt Filinta Dizisi, Filinta Canlı izle, Filintanın Son Bölümü, Filinta Son Bölüm izle, Filinta Youtube Tek Parça izle, Filintanın bu haftaki bölümü, Filinta 13 OnÜçüncü bölüm izle, Filintanın 17 Marttaki bölümünü izle.)





Etiketler , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com