Filinta 14. Bölüm Tek Parça - Filinta Son Bölüm

Filinta 14 On Dördüncü Bolum Son Bölüm Tek Parça.

Filinta 14. Bölüm 24 Mart Salı akşamı kaldığı yerden devam ediyor. TRT 1 ekranlarının severek izlenen Filinta Dizisinin bu haftaki OnDördüncü bölümünde yine sürükleyici bir hikaye ile devam ediyor. Filinta'nın son bölümünü  (Filinta 13. bölüm tekrarını) tek parça ve Full HD olarak alt bölümden izleyebilirsiniz.


FİLİNTA 14. BÖLÜM


Filinta 14. Bölüm Özeti:
Filinta Mustafa Filinta'nın yeni bölümünde sevdikleriyle sınanıyor! Filinta’nın Salı akşamı yayınlanan 14.bölümünde macera, hüzün, adalet, aşk ve katliam dolu bir bölüme şahitlik ediyoruz. 
Anita von Wilhelm, kendisini İstanbul’da tutan ve kendi ülkesinin çıkarlarını korumak ve planlarını işletmek istediği için Filinta Mustafa’dan intikam almak istemetedir. Ve zindandan çıkar çıkmaz Mustafa’nın çavuşu Hasan’ın evinde soluğu almış ve silahını ona doğrultmuştur… Mustafa, sadece kendi davası ve istanbul’un asayişini korumak için adaletin peşinde koşmaya ve suçluları ortaya çıkartmak için azimle hayata tutunmaya devam etmektedir. Fakat, İstanbul’da ve sokaklarda bir türlü sular durulmaz. Rıza bir bitirimhanede, İstanbul’un sokak çetelerini toplar. 12’ler, Hüsrevlilier, Boğazkesenler oradadır. Rıza onlarla konuşur. Bekri ve adamları oraya gelerek toplantıdaki herkesin üzerine yürür ve korku saçar.. Bekri’nin haince planları vardır. Ve bunları Rıza'ya söyler. Rıza dehşet içindedir. 

Mustafa vakit kaybetmeden bu olayın peşine düşer. Boris ise İstanbul’da tüm bu yaşananlardan haberdardır. Artık İstanbul sokaklarının büyük isimleri yoktur. Çeteler sokaklardadır; çünkü başıboş kalmışlardır. İstanbul’a büyük bir kaos hakim olur. Çeteler yağmaya, talana başlar. Gıyaseddin ve zabitler halka daha fazla zarar gelmeden yağmayı önlemek ister. Mustafa işin arkasında Bekri’nin olduğunu öğrenir. Bekri kendisini artık en büyük görmektedir. Esat Paşa’ya çıkar. Mustafa’dan kendisini kurtarması için ona şantaj yapar. Bekri’nin suyu giderek ısınmıştır. Bekri’ye büyük bir kumpas kurulur. Bu işin arkasında Boris ve Esat Paşa’nın olduğundan emindir. İhanete uğramıştır. Bekri’nin elindeki koz büyüktür. Boris’in dünyadaki en önemli varlığını, kızını elinden almaya kararlıdır. Şimdi Bekri’nin tek bir hedefi vardır: Boris’in gözleri önünde Lara’yı (Damla Aslanalp) öldürmek. Boris Bekri’nin karşısına çıkar. Kızı karşılığında o. Bekri Boris’in kendisine çektirdiği acılar yüzünden başka planlar kurmaktadır. Lara’yı öldürmesine ramak kalır.
Filinta Son Bölüm izle - TRT kanalının sevilen dizisi Filinta'nın tüm bölümlerini sitemizden izleyebilirsiniz.
(Etiketler: Filinta dizisi izle, Trt Filinta Dizisi, Filinta Canlı izle, Filintanın Son Bölümü, Filinta Son Bölüm izle, Filinta Youtube Tek Parça izle, Filintanın bu haftaki bölümü, Filinta 14 Ondördüncü bölüm izle, Filintanın 24 Marttaki bölümünü izle.)





Etiketler , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com