Filinta 16. Bölüm - Filinta Son Bölüm

Filinta 16 On Altıncı Bolum - Filinta Son Bölüm.

Filinta Son Bölüm (Filinta 16. Bölüm) 7 Nisan Salı akşamı TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Heyecanla izlenen Filinta Dizisinin bu haftaki Onaltıncı bölümünde heyecan soluksuz devam ediyor. Filinta'nın son bölümünün tekrarını tek parça olarak alt bölümden izleyebilirsiniz, yorumlarınızla dizi hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
FİLİNTA 16. BÖLÜM


Filinta 16. Bölüm Özeti:
Bu bölümde Mustafa için umutlar yeşeriyor! Geçen haftaki Filinta 15. Bölümde ortaya çıkan Bıçak Ali, Filinta Mustafa'yı öldürmek için peşine düşmüştür. Mustafa ise Ali’nin yaşadığını Kadı Gıyaseddin’e haber eder. Kahramanlarımız derhal Ali’yi bulma çalışmalarına başlarlar ve  tüm zabitleri de seferber ederler. Ayrıca Abdullah’tan da Ali’nin hafızasına ne olmuş olabileceğini  konusunda yardım isterler. Araştırmanın sonucu yeni bir bilim salına dayanır. Ali’nin hipnotize edildiğini öğrenirler. Bu gelişmeyle birlikte, kendi can dostuna kurban gidecek olsa bile Mustafa umutlanmıştır. Mustafa, Ali'yi bulurlarsa hem gazetelere manşet olmuş Dr. Shultz olayını aydınlatacağını, hem de boynundaki ilmekten kurtulacağını düşünür. Mustafa ve Abdullah Dr. Shultz'un kim olduğunu araştırırken, nefes kesen bir çatışmanın içine düşerler. 
Padişah ise Osmanlı Bankasının kurulması için Maliye Nazır'ı Ömer Paşa'yı görevlendirir. Boris halinden oldukça memnun olsa da Kadı Gıyaseddin Boris'in peşine düşmüştür. Öte yandan Boris Zaharyas'tan intikam almak isteyen Süreyya ansızın İstanbul’da ortaya çıkmıştır. Hüsamettin Efendi'ye defteri veren adam da oradadır. Süreyya, bütün gücünü ve servetini Boris Zaharyas'tan intikam almak için kullanmaya niyetlidir.

Filinta Son Bölüm izle - TRT 1 kanalnda yayınlanan Filinta'nın son bölümlerinin tekrarını sitemizden izleyebilirsiniz.
(Etiketler: Trt Filinta Dizisi, Filintanın Son Bölümü, Filinta Son Bölüm izlemek, Filinta Youtube Tek Parça, Filintanın bu haftaki bölümü, Filintanın 16 ncı bölümü, Filintanın 7 Nisandaki bölümünü izle.)





Etiketler , , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com