Filinta 18. Bölüm izle - Filinta Son Bölüm

Filinta 18 On Sekizinci Bölüm - Filinta Son Bölüm.

Filinta Son Bölüm (Filinta 18. Bölüm) 21 Nisan Salı akşamı yayınlandığı TRT ekranlarında yine nefes kesen sahneleriyle izleyenlerine heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. İzleyenlerin merakla takip ettiği Filinta Dizisinin bu hafta yayınlanan OnSekizinci bölümünde Filinta Mustafa'nın sürükleyici maceraları tüm hızıyla devam ediyor. Filinta'nın son bölümünün tekrarını ve bölüm özetini alt bölümde bulabilirsiniz.
FİLİNTA 18. BÖLÜM

Filinta 18. Bölüm Özeti:
Filinta’nın yayınlanan son bölümü olan 18. Bölümde, Bekri kardeşinin yasını tutmaktadır. İstanbul'da Galata'nın altını üstüne getirir. Büyük bir intikam yemini eder. Hedefinde Filinta Mustafa ve Bıçak Ali vardır. Kadı Gıyasettin ise Bala Hatun'un peşindedir.Süreyya Boris'ı alt etmek için her şeyi yapmakta, Boris'in mahvına sebep olacak banka defterlerini getirecek kuryeleri sabırsızlıkla beklemektedir. Sansar ve Anita da defterlerin peşine düşer. Bu yarıştan kim karşı çıkacaktır? Boris yine yapacağını yapmış ve büyük bir keyifle Süreyya'nın karşısına çıkmıştır.Onu hiçbir şeyin durduramayacağını söyler. Banka kurulmaya başlamıştır. Ama para ortada yoktur. Maliye Nazırı Kıbrıslı Ömer Paşa parayı beklemektedir. Boris'in parayı çok çabuk bulması gerekmektedir. Boris'in büyük oyunu başlamıştır. Onu kim engelleyecektir?

Filinta Son Bölüm izle - Bir Osmanlı Polisiyesi olan Filinta'nın son bölüm tekrarlarını her hafta sitemizde bulabilirsiniz.
(Etiketler: Trt Filinta Dizisi, Filintanın Son Bölümü, Filinta Son Bölüm izle, Filinta Youtube Tek Parça, Filintanın bu haftaki bölümü, Filintanın 18 incı bölümü, Filinta Mustafa Son bölüm, Filintanın 21 Nisandaki bölümünü izle.)





Etiketler , , , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com