Filinta 5. Bölüm Tek Parça izle - Son Bölüm

Filinta Dizisi 5 Beşinci Bölüm Son Bolum Tek Parça Youtube Full İzle.

TRT 1 kanalında yayınlanan Filinta Dizisi 5. beşinci bölümüyle tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Her haftaki yeni bölümüyle izleyenleri kendisine daha da çok çeken Filinta son bölümüyle yine heyecan doluydu. Filinta Dizisinin yayınlanan son bölümü olan Filinta 5. Bölümü izleyebilir ve bölüm özetini okuyabilirsiniz.


FİLİNTA 5. BÖLÜM İZLE

Filinta 5. Bölüm Özeti:
Filinta'nın bu haftaki beşinci bölümünde kahramanımız Filinta Mustafa, intikam peşinde koşan bir seri katilin izini sürüyor. Her kurbanının yanına saat bırakan katili yakalamak için iz peşinde olan Filinta Mustafa, saatlerin sırrını çözebilirse olası yeni cinayetlerin önüne geçebilecektir. Filinta'nın, saatlerin sırrını çözmek ve seri katile ulaşmak için zamanla yarışması gerekmektedir ve Mustafa, bu olayların ucunun Boris Zaharyas'a ulaştığını görecektir.
Geçen bölümde Filinta ve Kadı Gıyaseddin Fener Patriğini kurtararak Osmanlı Devleti ile Balkan ülkeleri arasındaki olası bir savaş ortamını engellemişlerdir. Bu sırada Boris Zaharyas ise her zamanki gibi boş durmamaktadır. Osmanlı Devlerinin yeni bir banka kuracağını öğrenen Boris, bankaya bir şekilde ortak olmanın peşindedir. 

Filinta'nın bu haftaki 5. Bölümünde saatçi seri katil rolünü usta oyuncu Ahmet Saraçoğlu canlandıracak. Ayrıca bu bölümde, Osmanlı Padişahlarının bilinmeyen bir özelliğini görüyoruz. Padişah, kendi atölyesinde baston yaparak ihtiyacı olanlara dağıtacaktır. Bu, Osmanlı Padişahlarının sanatçı ve yardımsever kişiliklerini gözler önüne serecek bir detay olarak göze çarpmaktadır.
(Etiketler: Filinta dizisi izle, Trt Filinta Dizisi, Filinta Canlı izle, Filintanın Son Bölümü, Filinta Son Bölüm izle, Filinta Youtube Tek Parça Full HD izle, Filintanın bu haftaki bölümü.)





Etiketler , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com