Yalçın Akdoğan Filinta Dizi Setinde

BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN TRT FİLİNTA DİZİSİ SETİNİ ZİYARET ETTİ

TRT'nin 23 Aralık'ta yayına başlayacal olan yeni dizisi Filinta'nın çekimleri devam edeeken, dizi setine sürpriz bir ziyaretçi geldi. Başbakan yardımcısı Yalçın Akdoğan, Kocaeli ziyareti sırasında, TRT'nin Osmanlı döneminde geçen olayların anlatıldığı çiçeği burnunda dizisi Filinta'nın setine ziyarette bulunarak dizi hakkında bilgi aldı.

filinta yalçın akdoğan ziyaretiBeraberindeki katılımcılarla beraber dizi setini gezen Akdoğan, daha sonra dizi hakkında bazı yorumlarda bulundu. Dizinin setini çok beğendiğini belirten Akdoğan, Avrupa'nın en büyük seti olmasından dolayı set ekibini ve yapımcıları tebrik etti. Daha sonra Yalçın Akdoğan ve beraberindeki heyete, sürpriz ziyaretlerine özel olarak, Filinta dizisinin 1. Bölümünün ilk 10 dakikalık kısmı izletildi.

Dizi hakkında olumlu düşünceler beslediği görülen heyet, daha sonra set ekibiyle vedalaşarak ayrıldı.

"FİLİNTA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?"
Osmanlı döneminde yaşanan ve İstanbul Galata'da geçen olayların anlatıldığı Filinta dizisi Kocaeli'de çekiliyor.

Filinta dizisi 23 Aralık Salı 19:55'te seyircisiyle buluşacak. Her Salı yayınlanacak yeni bölimleri sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.





Etiketler , , , , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com