Filinta Dizisi Ne Zaman Başlayacak

FİLİNTA DİZİSİ BAŞLAMA TARİHİ NE ZAMAN

TRT'nin Osmanlı döneminde geçen ilgi çekici yeni "Filinta Dizisi" daha başlamadan adından bolca söz ettirdi. Artık 2014 yılının son günlerine girmişken senenin yayına giren son dizisi olarak kayıtlara geçecek olan Filinta ne zaman başlayacak? Filinta Dizisi 23 Aralık 2014 Salı günü akşamı TRT 1'de yayınlanmaya başlayacak. "Filinta dizisi 1. Bölüm" yani ilk bölüm Salı akşamı saat 19:45'te diziseverlerle buluşacak. Merakla beklediğimiz Filinta dizisini ekranlarımıza taşıyan TRT'ye, yılın son dizi filmi Filinta dizisinin başarılar getirmesini diliyoruz. Aynı zamanda 2015'in de çiçeği burnunda dizisi olacak olan Filinta 2015'ten Osmanlı dönemine bir köprü vazifesi görecek.

"Filinta dizisi ilk bölümü yeni bölümleri" sitemizde canlı izleme ve tekrar izleme seçeneğiyle sizlerin kullanımına hazı olacaktır. Diziyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için sitemizi gezebilirsinizi.

FİLİNTA NE ZAMAN BAŞLAYACAK konusunu okudunuz.





Etiketler , , , ,



Yorum yap:

Copyright © Filinta Son Bölüm izle, Filinta 38.Bölüm izle, Filinta Son Bölüm Tek Parça Full, Yeni Bölüm.
Sitemiz Hayran Sitesi olup, Telif Haklarına saygılıdır. Asla korsan içerik paylaşılmaz.
Tüm paylaşımlarımız Yasal Youtube içerikleridir. İtiraz halinde itirazlar dikkate alınacaktır. İletişim: BlogAdami@Outlook.com